Post by apisliteca on Mar 17, 2022 1:23:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (cristale infinite) ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
E tare jocul doar că are prea multe reclame,4 stele scuze...
Cel mai prost joc vreodată, întotdeauna reclame
Foarte distractiv, dar în mijlocul morții există un adaos și imediat după ce ai terminat, există un adaos. De asemenea, la fiecare câteva minute devine NEBUN GLITCHY!!! Nu știu dacă sunt doar eu sau mulți oameni, dar devine enervant.
Cravată. Colorant
nr
Jocul este distractiv, dar doar că există prea multe reclame între așa cum faci tu, dar este distractiv la calmare, dar mie pur și simplu nu-mi plac reclamele
Prea mult reclamă și te dau cu piciorul. Și nu este cel mai bun joc de optimizare pentru care dau 1 stea. Optimizează mai mult jocul și nu pune prea mult reclamă
Nui cam dun dar e tara
Este foarte repetitiv și faci același lucru iar și iar. De asemenea, Anunțurile, OAMENII! Reclamele..
e un cacat
Tie Dye સિમ્યુલેશન bxt
Nu înțeleg ce design sau culori își doresc! Vă rugăm să adăugați ce design sau culoare doresc! Totusi imi place jocul
Foarte prost ... nu merge .. nici macar nu se vede nimic doar vibreaza si atat
Îmi place jocul, dar sunt multe reclame. Este un gând foarte grozav pentru mine. Îmi place să fac meșteșuguri și apoi mă va ajuta să planific noi idealuri pentru un shrit dacă îl vopsesc, așa că m-am gândit că este grozav. În plus, poți alege ce design să faci, așa că depinde de tine, nu de joc. E foarte interesant. Este diferit de. Nu văzusem niciodată ceva de genul cravată și aplicație, așa că mi s-a părut grozav. După cum am spus, jocul este foarte bun, doar cu o mulțime de reclame, dar atâta timp cât te pricepi, vei fi bine.
sunt prea multe reclame
jocurile sunt perfecte, dar singurul lucru care este mai iritant sunt reclamele pop-up
Este un joc ok, nu l-aș juca din nou pentru că sunt atât de multe reclame și este atât de glitch. Unele dintre cămășile pe care le vei face fie se vor frize, fie se vor strica.
Ma scoate de fiecare data din joc
Nepoata mea și-a dorit foarte mult această aplicație pentru că vom vopsi cămăși la următoarea ei vizită. De fapt, amândurora ne place foarte mult jocul, DAR reclamele sunt atât de excesive încât este aproape de nejucat. Aș plăti pentru o versiune pro dacă ar fi una disponibilă, dar din moment ce nu există, dezinstalez această aplicație.
Bun și bine. Dar, după ce am folosit această aplicație, tableta mea este plină de blocat și, în timp ce scriu această recenzie, se blochează, dar sunt sigur că este problema tabletei mele, dar așa merge și pe tableta surorii mele. Vreau să spun multe lucruri despre această aplicație, dar limita de litere este de doar cinci sute. Deci nu pot spune multe lucruri despre asta din cauza limitării de doar cinci sute de litere. Așa că am șters acest joc și singurul avantaj al acestui joc este obținerea de mulți bani la un moment dat.
Tie Dye הדמיה uzut
Îi voi acorda 1 stea, are la multe reclame Îmi place acest joc, dar are prea multe reclame
Descărcați-l acum gratuit, așa că dacă doriți să îl instalați, puteți vedea dacă vă place, i-am dat cinci stele
Când l-am jucat mi s-a părut foarte distractiv și este! Doar că a fost SUPER laggy și chiar mi-a lăsat tot telefonul să rătăcească. Am un Samsung, așa că nu știu dacă este diferit cu orice alt telefon. Dar în afară de asta ar fi un joc plăcut. Aș dori să adaug că ar fi bine dacă ai putea avea o mare varietate de culori și ai putea alege cum să o rulezi.
Tie Dye Simulasi fcgf
Tie Dye Simulasi ozq
Batik Boyama Simülasyon xem
Acest joc a fost atât de distractiv de jucat, dar a fost atât de lențios și există doar adăugiri aleatorii care ies din senin, și chiar și adaosurile lag până la punctul în care îți îngheață întregul telefon, așa că pentru a face jocul absolut perfect, le sugerez să fie trebuie să remediați întârzierea
Ar fi trebuit să dau cinci stele, dar jocul nu este prea dovedit pentru a putea face tricoul singuri.
Numai place jocul acesta findcă are multe reclame. 😡😡😡😡😡😠😠😠🤬🤬🤬🤬😈😈😈😈👿👿👿😠😡🤬😠😡🤬😡😈😡
<a href=""></a>
Nu mă deranjează cantitatea de reclame. poate mai mult... capacitatea pentru noi de a fi creativi. Îmi pare rău dacă atât de mult să întreb
Acest joc a început distractiv și părea să aibă mult potențial, în ciuda reclamelor INCESSANT, totul pentru jocuri în care anunțul este complet ridicol și abia legat de jocul real. Dar niciuna dintre upgrade-uri nu înseamnă nimic. De fapt, nu vă oferă culori sau modele noi. Cele mai multe modele ai foarte puține alegeri în ceea ce faci și totul pare destul de inutil după aproximativ o jumătate de oră. Până și copiii mei s-au plictisit de asta.
No me gusta por que es aburido
Măcar lasă-i pe oameni să treacă printr-un articol de îmbrăcăminte înainte de a forța adăugarea lor! De asemenea, ar fi fost bine dacă clienții și-ar fi dorit anumite vopsele de cravată, mai degrabă decât să le inventați singuri de fiecare dată. Dezinstalat.
Acest joc a fost sincer foarte plictisitor, primul motiv pentru care cred că este plictisitor este că, când vine vorba de nivelul VIP, îți dă de ales să-l faci urmărind o reclamă sau pur și simplu sărind peste persoana, dar treaba este mai degrabă dacă faci clic pe da pentru a face VIP-ul sau nu îți oferă doar o reclamă, plus că sunt o mulțime de reclame acolo, practic, nu are sensul acestui joc, doar faci același lucru iar și iar cu diferite culori și stiluri. Deci, plsssss remediați oricare dintre aceste probleme
este un joc foarte frumos și în mai multe jocuri clienții VIP pleacă, dar în asta nu pleacă