Post by joibotsivisi on Mar 16, 2022 20:06:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за безкрайни монети ▞▞▞
▞▞▞ Stranger Things: 1984 2022 version ▞▞▞
Със сигурност съм благодарен, че завърших цялата игра, преди да се появи Netflix. Искам да кажа наистина ли искам абонамент за Netflix само за да играя тази игра? Ще ти кажа отговора, не. Все пак страхотна игра.
FAAAAK
Играх играта преди абонамента за Neflix, беше страхотна, много се забавлявах да я играя. Никога преди не съм имал абонамент за Neflix и исках да играя играта още веднъж, но сега трябва да имам абонамент за Neflx? Имам чувството, че това ограничава броя на хората, които играят играта.
Трябва да плащам месечно за това, така че не се притеснявах.
Играта е добра и всичко, но в секцията библиотека се случи някакъв бъг и загубих моите ключови карти. Оттогава съм останал в тази част на играта и ритам всички храсти и кошчета за боклук, за да взема монети, за да мога да си купя една от цветарския магазин. Моля, уведомете ме, че има някакъв хак, за да ги върна.
Трябва да влезете
Обичам по-странни неща
Здравейте, бих искал да попитам къде е Armor в средното училище на Хокинс
НА ВСИЧКИ, КОИТО БЯХА ИЗТЕГЛИЛИ ТАЗИ СТРАХОТНА ИГРА ПРЕДИ ДА СЕ ИЗИСКВА ЗА ИГРАНЕТО НА NETFLIX SUB И ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ - ПРЕВЪРТЕТЕ ПРЕЗ БИБЛИОТЕКАТА СИ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯ/ИГРИ ДОКАТО НЕ НАМЕРИТЕ ПРОИЗХОДА И НЕ МОГАТ ДА НАМЕРИТЕ ПРОИЗХОДА НЕОБХОДИМА е SUB. ОРИГИНАЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ ИЗБИРА БОНУС XP КАТО РАЗРАБОТЧИКЪТ НА ГОРЯТА НА ОБЯВАТА, ИЗТЕГЛЕТЕ ТАЗИ ВЕРСИЯ, НЕ ПЛАТЕНАТА ВЕРСИЯ NETFLIX. ТОВА ЩЕ СЕ ВАЖИ САМО ЗА ХОРА, КОИТО ВЕЧЕ ИМАХА. OG игра - 5 звезди Netflix Release Game - 1 звезда
FRONTLINE COMMANDO 2 ایکشن vzs
Това е мир за боклук не инсталирайте
Спомням си, че играх тази игра преди много време и най-накрая я открих, но причината да дам 2 звезди е, че трябва да влезете в акаунта си в netflix и това беше акаунтът на сестра ми и не знам паролата и потребителското име, така че малко помощ за това моля
Възстановяване!
Изненадващо добра, добре проектирана 8-битова игра
Нуждае се от netflix
Толкова бързо се развали, че не мога да повярвам. Първо имате нужда от абонамент за Netflix без никакви нови неща и включва обикновената игра просто по-лошо. И когато влизам, няма нито текст, нито бутон за стартиране. След произволно потупване. Без текст. Влиза в играта, все още нищо. Тази игра е пълен и пълен грабване на пари и беше по-добра, когато netflix не я притежаваше. Честно казано, не разбирайте играта в този момент. По-добре да не си губите времето с тази ужасна игра, netflix дори не се опитва да подобри или поправи.
Netflix е зло, защото ви принуждава да купувате Netflix. Мразя Netflix.
Това е абсолютно страхотно изживяване, нямах проблеми с достъпа до него, тъй като досега имам акаунт в netflix, Проблемът е, че след 1 ЕДИН ден игра на играта на следващата сутрин отидох да я играя. Продължи да се зарежда на 30%, моля, поправете това.
Stranger Things 3: Το Παιχνίδι Περιπέτεια qvyo
Обърках пъзел и не можах да напредне в играта поради това. Опитах се да получа подкрепа, но ми казаха, че по принцип нищо не може да се направи.
Спомням си, когато дори не трябваше да имате акаунт в Netflix, но разбира се, сега го правите. Дори нямам акаунт в Netflix. Току-що си спомних, че играх това и беше забавно
невероятно е
Толкова забавно! Най-добрата игра, която играх тази година. Не е много влачен, много пъзели и скрити неща. Напомня ми на Stardew Valley pixel. Обичам го!
Нито един от текста не се показва? Може ли това да се заобиколи или?
За съжаление се нуждае от акаунт в Netflix
Някога можехте да играете това без вашия акаунт в Netflix и никой не трябва да купува Netflix, за да играе това
@jam Gam, да, безплатното му не струва нищо. Използвам акаунта на баща ми в Netflix
Stranger Things: 1984 Aventura xys
Би било хубаво да има сензорен джойстик и поддръжка на контролер
Изтрих играта поради грешки и тя също изтри моя действителен Netflix. Ако мислите да вземете тази игра, не го правете
Android: при зареждане на 30%, подкани: код за грешка NGP-400
Играта е добра. Но случайно излезте от подземието, когато извлечете 5 просрочени книги. Имам само 4, така че не знам какво да правя. 🥲
Обичам, но не ми харесва, че не е офлайн
Тази игра е толкова забавна
О, забавно е.... а след това става толкова разочароващо... играта трябва да е забавна
обичам тази игра
Това върши добра работа при разказването на историята на 1-ви сезон от друга гледна точка. Освен това фактът, че е базиран на игри от 80-те, го прави още по-добър!
Такава невероятна игра, толкова забавна. Героите са добре направени и много като героите в шоуто и малките колекционерски предмети, които са свързани с шоуто, са просто невероятни за намиране. Все още не сте стигнали толкова далеч в играта, но вече толкова забавно и без реклами!
gg
Stranger Things 3: Το Παιχνίδι Περιπέτεια lfpk
Omg обичам това
F Netflix сега не мога да играя тази игра
Защо? Играх това преди години, но сега трябва да имам абонамент за Netflix, за да го играя? Например защо?
Защото бих се забавлявал
Много добре
Харесах тази игра, беше гладка, можеше да стане досадна при пътуване, но е супер възнаграждаваща. Страхотно за игра офлайн!
Добре
Stranger Things: 1984 Pustolovske igre huiz
страхотна игра
Мобилна игра, която е забавна и без реклами!Така че разбрах това, като нямах представа какво е, за да разбера, че е невероятна игра, забавна, но предизвикателна
една от любимите ми пикселни игри. обичам го!
Най-добрата игра, която някога съм играл
ОБИЧАМ това приложение!! Но дори не мога да премина през първото ниво, но това е просто защото е много лошо в ескейп стаите, но определено препоръчвам! <33