Post by joibotsivisi on Mar 16, 2022 20:15:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за више злата ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
Да ли је још неко доживео недолазак у игру у последња два дана?. Јуче и поново данас нису имали приступ игри. Почиње да се учитава по завршетку избацивања. ? Из тог разлога су одузели три (3) звездице. Била је то лепа утакмица. Иако су неки нивои чишћења били заглављени данима. Такође је доживео љубичасту боју, изгледао је као последњи, све је разчишћено, али није завршено.
Заиста ми се свиђа ова игра. Свиђа ми се начин на који су креатори ове игре поставили мапу и зарђале зграде као да су веома старе. Мој тата ми је ово показао и стварно сам желео да га преузмем.
Морао сам да поново покренем игру у потпуности нисам могао да добијем закрпу да решим проблеме.
Заиста лош покушај, игре истог типа су доступне са бољом графиком за играње & ампер; општа игривост.
Свиђа ми се игра, али у мини игрици су толико досадне када завршите упаривање да морате сачекати док се сви потези не заврше. Понекад се никад не завршава. Резултат није важан у игри ако сам у праву. Можете ли да направите дугме за прескакање када се подударање заврши.
Мини игрице су безвезе, обавестићу вас ако могу да стигнем било где, па стигао сам до нивоа 26, имао сам своју е-пошту приложену игрици и ствари су биле у реду, добро ми је ишло, и претпостављам да имате када ажурирају да поновиш своју е-пошту, али када то поновиш, мораш да сачекаш још 15 дана да буде одобрен, чекао сам мање времена на позајмицу од банке, што је још горе, нема потребе да играш док не одобриш, можеш не чувај своју игру. 🤦♀
Свиђа ми се све у овој игрици осим једне ствари која се подудара са драгуљима !!! Молимо вас да уклоните одговарајуће драгуље у овој игри. Ово је моја скромна молба !!!
помало досадно да морате да играте малу утакмицу да бисте извршили задатке, требало би да буде бар мало изазовно, можда би неке скривене ставке или загонетке биле згодне. Такође је веома неугодно када се појаве задаци у вези са проналажењем предмета, али није ни близу очигледно где да тражите и онда морате да платите за савет
Игра је забавна, али волео бих да вам игра даје опцију да не користите своје драгуље или да их користите. Стално га ударам случајно. Такође желим да ажурирање стигне ускоро. Не могу више да играм док се игра не дода. 😔
Узбудљива игра са делом за преживљавање, али меч 3 је изузетно досадан јер су неки немогући и претешки са премало дозвољених потеза. Раније сте играли своју Исланд Цаставаи игру на рачунару и свидела ми се, али ова ствар 3 меча је само досадна. Када ћете наставити Исланд Цаставаи. Одиграно до тачке да је дух изненадио оног на броду, али бих волео да видим шта ће се даље дешавати.
Довољно пристојна игра.Спустио сам још једну звездицу на рејтингу јер сам коначно стигао до краја нивоа вулкана, када покушам да напредујем, само добијем поруку да 'радите на' новом поглављу, са неколико слика за тизер. Чекате месецима и још увек нема ажурирања. Веома је досадно што сте стигли овако далеко само да бисте открили да нема где другде да идете (још) осим да нисте завршили игру. Молим вас да ово решите што пре.
Survivors: Match 3・Lost Island Cabaran pgna
Мора да постоји ПУНО више потеза које можете да направите када покушавате да решите загонетку. Настављам да деинсталирам ову игру једноставно зато што сам толико фрустриран што не могу да решим загонетке које треба да решите.
Стварно ми се допада премиса игре и заиста је добро урађена, али за било коју другу акцију осим прикупљања ствари морате да играте утакмицу на више нивоа, где чак и у другом базном кампу имате 57 квадрата којих се можете решити са само 13 потеза. Чини се да је ниво мини игара толико висок да морате да користите кристале купљене у апликацији (а самим тим и појачања) да бисте завршили без понављања нивоа 10 или 15 пута. У комбинацији са огласима, чини се да је зарада циљ!! Фрустрирајуће!!!
Лепа мала игра за тестирање вашег мозга. Једина ствар коју бих волео је да освојите кристале радећи мини игре да бисте прешли на следећу ствар.
Survivors: Match 3・Lost Island Seikkailu urz
Волим ову игру, али ако је играте морате да урадите толико ових одговарајућих мини игара и потрошите толико новца да је то чини фрустрирајућом
прилично досадна игра. Свиђа ми се идеја о страни преживелих, али морам да довршавам исту врсту одговарајућих нивоа драгуља изнова и изнова да би урадио скоро било шта, убија ток. можда их има само на већем покрету? или се барем побрините да буде јасно да је то главни део игре, а не да га називате преживелима.
Одлична игра. Заиста помаже да ваш мозак буде активан. Рецензија ће се променити ако наиђем на било какве проблеме са игром
Заиста је срање што ви људи из Г5 увлачите људе да се укључе у ваше игре само да бисте их оставили на миру. Подршка је била забавна док нисте стигли до последњег острва и чекали су вас месецима без ажурирања остатка прича..разочаран сам и још чекам ..а ако си све ВЕЋ завршио, стварно нема потребе да преузимаш ову игру јер немају крај тако да то постаје губљење простора
Играо сам игру недељама, а онда се изненада сруши сваки пут када је отворим. Какво губљење времена. Не трудите се да преузмете ову игру. Деинсталиран и поново инсталиран и још увек не ради. Послао е-пошту тиму за подршку и нема одговора. Куповао сам у игрицама па се осећам као да сам опљачкан. Клони се ове игре. НЕ ПРЕУЗМАЈ!!!Прича је добра и привлачна, али ова игра је срање углавном зато што је више фокусирана на мини игру него на главну игру, мислим да покрећете рачунар играјући мини игрицу и радите исто да напуните празну флашу водом и ниво боце у мини игрици је тежи од оног за ПЦ, мислим да дев тим не зна како се пуни флаша воде ако овако подесе игру, а за студио са толико игара ова игра има много грешке у њему. Такође се игра често замрзава.
Survivors: Match 3・Lost Island Eventyr gfug
Beach Buggy Racing Lenktynės klp
Веома пријатна игра, лоша страна. Завршио сам све нивое и још увек чекам ажурирање за још нивоа који још увек чекају на новим нивоима или се чини да их више неће бити
ггфц
Волите причу, мрзите игру. Превише рунди да би се извршио један једноставан задатак. Неке рунде се не могу завршити без појачања.
Игра пуца после истраживања кратера, само избаци из игре и не може да се игра! Поправите то!
игра вам само говори шта да радите где да кликнете осим ако ми већ није досадио само један екстра дугачак туторијал.. онда сваки задатак отвара утакмицу 3.. мрзим игре 3. меча.. да сам желео игру 3. меча, имао бих преузео један.
Тако да волим меч 3. Али требају вам Цристал'с да купујете ствари у овој игри, нема Цристал'с, нема напредовања. Не можете зарадити Цристал'с, морате их купити. 2 недеље у стакленику и још увек нисам видео 4. рунду 5. Супер сисан систем.
Добра игра, али сада ме је вратила на прву мапу из било ког разлога и изгубио сам сав свој напредак. Учитава се, а затим одмах излази из апликације. Веома фрустрирајуће.
Искрено, разочаран сам овом игром. Очекивао сам авантуристичку игру. У основи, то је само листа задатака везана за игру 3 меча. Једини аспект преживљавања је храна/одмор/итд. Дефинитивно није оно што сам тражио. Али требало је да знам да ће ово бити меч 3 од ових програмера.
лепо кул
ЕКСТРА
веома добра игра, али мини игрице су срање, немам проблема ако проведем цео дан скупљајући предмете, али не могу да проведем ни секунду у овој глупој мини игрици, мрзим је
Забавно, али фрустрирајуће. Свиђа ми се игра осим игара за меч које морате да играте да бисте било шта урадили. Такође ми се не свиђа колико треба да урадите за сваку ствар. То га чини досадним. Размишљам о брисању игре. Да није било свих утакмица које треба да урадите, дао бих му 5 звездица.
не могу дати позитивне повратне информације у овом тренутку. моја игра се срушила пре око 2 месеца. када се коначно учитао, почео сам од почетка. прилично разочаравајуће! потрошио сам на ову игру да бих достигао ниво на којем сам био.
Добра игра, али су неке грешке приказане нпр. Када играмо игру упаривања драгуља, неки потези као што је лево десно горе и доле не функционишу како треба, па нас то нервира. Зато љубазно поправите те буфове подударања драгуља
Игра је добра, али понекад спора. Ако би требало да се направи прескок за завршетак меча, потребно је много времена да се гледа како се завршава.
Још увек чекам ажурирање о проблему који сам искусио пре више од 3 месеца. Треба деинсталирати. Нећу даље напредовати са грешком у игри. Било је забавно док је трајало!
После друге рунде на плажи идете у унутрашњи део џунгле и требало би да играте игру која је постављена у круг, али вам неће дозволити да пређете први ниво игре. Знам да сам на истом нивоу већ шест месеци. Разочаравајуће. Оценио сам ову игру пре годину дана и проблем са унутрашњом џунглом је и даље проблем.
Survivors: Match 3・Lost Island Eventyr gfug
Survivors: Match 3・Lost Island Phiêu lưu qwj
Једноставан на начин, али платити 3 дијаманта за лоцирање ствари је смешно.
Како да играте ову игру без трошења тона правог новца! Не могу себи приуштити да трошим све врсте правог новца на плаве драгуље. Не видим начин да добијем плаве драгуље радећи управо то!! Ово је игра хватања новца. Прави људи са фиксним примањима не могу да играју ово. Да ли новац иде на праве ствари као што су храна и Билл. Требало би да се стидите себе, искоришћавајући све нас. Ту се зарађује новац, а људи вапе. Ово изгледа као игра коју бих волео да играм и да трошим прави новац
Добра игра, али толико пута Цлуе Плаи видео није могао да репродукује тражени објекат није био у игри и ви сте деинсталирали игру, исто као и друге, зашто? Да ли произвођач игара ово уради?
ДРАГУЉЕ, ДРАГУЉЕ, & ампер; ВИШЕ ДРАГУЉА...мало је много...ГЕМ слагалице за сваку ситницу Заиста.... типична игра за грабљење новца... чувајте се!!! Било би сјајно без потребе да сваки пут играте 3-5 слагалица са драгуљима.
Занимљива игра, али почетни свет треба проширити.
**ажурирање....... још 2 месеца и још увек нема ажурирања!!! Треба да се среди **Већ дуго чекам на ажурирање брода за крстарење. Сад ми је јако досадно! Свиђа ми се игра јер додаје мало више само игрању игара са драгим камењем. померио на 4 звездице јер је проблем решен и уживао у остатку игре.
Екстра
Преживели део игре је фантастичан.Уживам у мисијама и скупљању предмета. Изгледа сјајно и уживам у покушају да пронађем скривене предмете. Усклађивање драгуља је досадно и заморно. Почевши од завршетка потраге је било забавно и занимљиво, али сада је смешно. Мислите да сте га коначно завршили и не постоји више. Да бисте завршили 1 мисију, пролазите кроз 5 или 6, или више, других задатака и онда постоји проблем са батеријом или вам треба више да пређете мост и то се наставља и наставља.
Забавна игра. Волите лутање, проналажење трагова за решавање проблема. Најгори део је све теже меч 3 игре; Узео сам трогодишњу паузу у игри јер сам месецима био заглављен на истој. После недељу дана, сећам се зашто сам направио паузу. Ажурирање: Отишао колико год могу у игри. Чекао сам доста времена на ажурирање које би ми омогућило да наставим... Па, пуну годину касније: још увек чекам. Поново ћу деинсталирати. Можда ћу се вратити 2024. ✌!
Пуззле игра је мало обесхрабрујућа. са свим искачућим прозорима и без награда за гледање, тера ме да поново пожелим да деинсталирам игру. ако сам изабрао да не додам пријатеље онда би задатак за то требало да нестане