Post by joibotsivisi on Mar 16, 2022 20:21:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unblock Ball - بلوک پازل ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unblock Ball - بلوک پازل IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل (توکن های بیشتر) ▞▞▞
▞▞▞ Unblock Ball - بلوک پازل 2022 version ▞▞▞
اسونه
👌👌
تبلیغات زیاد و تبلیغات محتوای بدی برای بچه دارد!
Unblock Ball - Blok puslespil Hjernegymnastik hudl
Unblock Ball - Block Puzzle Παιχνίδια παζλ ewt
زارت😐 واقعا آشغال بود مرحله هاش کم و آسون بود و تو یه ساعت تموم میشد😑 این یه ستاره هم دادم ک پیامم بیاد
این بازی باعث می شود که خیال خود را راحت کنید و تمام مشکلات خود را از بین ببرید از شما برای این بازی بسیار سپاسگزارم
شگفت انگیز من از اوقات فراغت خود بسیار لذت بخش استفاده کردم.این بازی ذهن شما را تازه می کند
این بازی معادل اپلیکیشن clickbait است. بعد از هر سطح در معرض تبلیغات قرار می گیرید. اگر بازی واقعاً چالش برانگیز بود، خیلی بد نبود، اما به جز سطح 271 که در واقع دشوار است، اصلاً نیست. بقیه سطوح می تواند توسط یک میمون انجام شود. هر چه بیشتر بازی کنید، خنگ تر می شوید، زحمت دانلود را نداشته باشید.
خوب است، اما تبلیغات بیشتری نشان دهید تا باعث شود این بازی را حذف کنم❌
خیلی راحت سخت ترش کنید
Russo per Principianti: LinDuo HD Educativi mizj
بازی خوبیخ
تبلیغات بسیار زیاد، من بازی را دوست داشتم - اما بعد از 5 دقیقه حذف نصب شد.
من فقط 2 مرحله آموزشی را بازی کردم و قبلاً با تبلیغات مورد استقبال قرار گرفتم. جواب منفی. به بازی ادامه نمیدم در کمتر از یک دقیقه حذف نصب می شود
بازی لذت بخش و آرامش بخش.
اگر به دنبال سادهترین و خستهکنندهترین بازیهای دنیا هستید، بازی «سگ من میتواند آن را شکست دهد». پس حدس میزنم این یکی برای شماست. اگر نه، برای وقت خود ارزش قائل شوید و این زباله ها را بازی نکنید.
پسندیدن
بعد از 5 دقیقه آن را حذف نصب کرد. برنده شدن پازل های اولیه 10 ثانیه طول می کشد. سپس یک تبلیغ 30 ثانیه ای را تماشا کنید. بازی ممکن است سرگرم کننده باشد تبلیغات بسیار زیادی حتی برای پیدا کردن آن.
تبلیغات خیلی زیاد!!
🖕🖕🖕🖕
بدک نیست
بد نیست😶
به طرز مسخره ای آسان ... با تبلیغات 5 ثانیه ای بین هر سطح. من در سطح 200 هستم و هنوز به چالش کشیده نشده ام. من می خواهم بازی را دوست داشته باشم، اما 15 ثانیه زمان پخش تا 5 ثانیه تبلیغات فقط آزار دهنده است. من امیدوار بودم تا سطح 200 حداقل شروع به سخت شدن کند.
خوب نیست
تبلیغ بعد از هر پازل. F""k خاموش.
این بازی خیلی بهترین است و من 500 سطح از این بازی را کامل کردم و پسر 11 ساله هستم
این بازی خیلی خیلی خوب است اما بازی بسیار سختی است اما من نمیدانم sundenlee
Отключи топката - блок пъзел Пъзели otv
عالی هی داره سختتر میشع
بازی خیلی آسان بود که بتوان آن را یک بازی پازل خوب نامید، زیرا یک پازل خوب باید ذهن را خم کرده و راضی کننده باشد. علاوه بر این، پس از هر سطح، یک افزودنی افتضاح ظاهر می شود. اگر تبلیغات در هر دو مرحله یک بار نمایش داده شوند، خوب خواهند بود، اما وقتی با سرعتی که شما مراحل را پشت سر می گذارید، به دلیل اینکه بسیار آسان هستند، ترکیب می شوند، به این معنی است که زمان بیشتری را برای تماشای تبلیغات صرف خواهید کرد تا اینکه بازی واقعی را انجام دهید. کاملاً وحشیانه
بد نیست
تبلیغات بیش از حد مزاحم.. حذف نصب کنید
من می خواستم یک ستاره بگذارم، اما یک ستاره اضافی برای گرافیک می گیرد. اما این بسیار آسان است و بعد از هر سطح یک تبلیغ است. فقط یک چرخنده پول
Atbloķēt bumbu - bloķēt puzzle Atjautības spēles ewi
من تازه این بازی رو شروع کردم و خیلی اذیت شدم!!! زمان بزرگ، چرا! آیا باید بعد از هر سطح یک تبلیغ وجود داشته باشد؟ من 10 دقیقه بازی کرده ام و قبلاً 20 تبلیغ را دیده ام. اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، با کمال میل حذف خواهم کرد.
بازی به دروغ به عنوان سه بعدی تبلیغ شد و حتی تا حدودی یک چالش نیست. اگر از این بازی لذت می برید، حالت هواپیما را روشن کنید تا از تبلیغات رد شوید.
خوب بود خیلی راحت بود
شروع کردم به بازی کردن، به گرفتن هر 3 ستاره ادامه دادم، سپس دیدم که وقتی 2 ستاره گرفتم، "عالی" گرفتم و 1 ستاره "برنده" بود اما 3 "خوب" است. چطور است؟ همچنین بسیار آسان است و تعداد زیادی دارد تبلیغات
اوکی
غیر قابل پخش، تبلیغات بعد از هر سطح. هیچ گزینه ای برای غیرفعال کردن آنها وجود ندارد
واقعا چالش برانگیز است، به همین دلیل است که برای مرحله بعدی علاقه ایجاد می کند
عالی یه فقط میشه این تبلیغات را قطع کنه
خیلی راحت خیلی هم بی خودت. خرید سگای وحشی🐕🐕🐕همتون گوهید💩💩💩💩ان توسرگوها🤤🤤🤤 ریدم تو صورتتون💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Unblock Ball - Block Puzzle Dėlionė xso
بازی سادهیه آنچنان خوب نیس