Post by apisliteca on Mar 17, 2022 1:20:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (rohkem vastupidavust) ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Big Hunter Acțiune qsy
Ma lihtsalt raiskasin oma andmeid selle allalaadimiseks. Ei tööta, kui võrk on sisse lülitatud. Kahetsesin, et installisin mängu, mis ei avane võrguga ega ilma, phh..........😪👇😶🥴
Minu lemmikmäng, aga nüüd see lihtsalt laadib ja laadib ei lase mul sisse minna, siis ütleb, et mul pole internetti, mis pole tõsi, ma loodan, et see laheneb, kuna ütlesin, et see on minu lemmikmäng
Mulle väga meeldib Kitchen Scamble, sest ma tõesti naudin seda, kuidas seade reaalselt töötab. Alates munapudrust kuni vahvlite valmistamiseni ja supp valmib ehtsas kausis.
see on meelt simuleeriv mäng. Jätka samas vaimus! Kuid viimase paari päeva jooksul ei saa ma köögis rüselusmängu mängida, miks? Väga pettunud tunne.
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулятори bryu
Mäng on sõltuvust tekitav, kuid pärast suuremat Halloweeni värskendust on see palju tõrkeid tekitanud. Olen seda mitu korda desinstallinud ja uuesti installinud, lootes, et need probleemid lahendatakse. Esmalt jätkas mängu laadimist. Pärast seda, kui see lahendati, ei liigu see järgmisele tasemele .Laadisin alla uusima värskenduse-9.8.2. Vaatamata 3 tärni saamisele tasemel 283, see ei liigu edasi tasemele 284. Mänginud 283. tasemel mitu korda. Mäng töötas suurepäraselt enne esimest suuremat Halloweeni värskendust sel aastal.
2 päeva blokeerib see valge kolmnurk mu mängu, ma hakkan olema statsionaarne, kavatsen desinstallida, kuid annan probleemi lahendamiseks 3 päeva. Olen selle mänguga kaugele jõudnud ja naudin seda.
Sellest ajast peale, kui ma selle mängu jaoks värskenduse tegin, ei laadita see üles. See lubab mind mängus, las ma klõpsan tasemel, millel ma olen, kuid niipea, kui ma klõpsan mängu mängimiseks, laaditakse see lihtsalt edasi. Mul on praegu halloween, nii et kui pean mängu desinstallima, pean kõike otsast alustama.
Ma armastan seda mängu, kuid kahjuks jääb vaatamise ja teenimise hüpikaken viimastel päevadel kinni.. andmete kustutamine lahendab probleemi, kuid pean uuesti mängima esimesed 2 taset ja ka pärast Facebookiga sisselogimist pole köögi raha enam tagasi Loodan, et saate selle probleemi lahendada või andke mulle teada, kuidas seda parandada...
Alates jõuluvärskendusest ei saa ma laadimiskuvast mööda. See on sellele rakendusele tüüpiline, midagi on pidevalt valesti. Märkus 20. Seda ei tohiks juhtuda.
Tahaksin sellele mängule parema ülevaate anda, kuid tõrked tuleb parandada. See on tõesti lõbus mäng, kuid ma saadan oma sõpradele tarvikuid ja kingitusi, kuid nad ei saa neid vastu. Samuti ei saa ma neid sõpradelt, kes neid saadavad. Loodetavasti saab selle parandada või ma kustutan selle mängu.
Mängu ei laadita
Ma tõesti armastan seda mängu ja olen sellest väga sõltuvuses. See on olnud minu ideaalne kaaslane, kui ma tahan lõõgastuda, kuid viimasel ajal on see põhjustanud palju tõrkeid, nagu ma ei saa järgmisele tasemele minna isegi siis, kui lõpetan taseme 3 tärniga, mis on väga tüütu ja mõnikord tänapäeval enam mitte. liikuge nii nagu peab, suurim on see, et mõnikord kui ma üritan seda avada, võtab see kas tundide kaupa või ei avane üldse, mis ei tohiks juhtuda, nii et ma loodan, et nad parandavad selle, kuna olen tõrgetest väsinud .
Jah!! Sain jälle tööle! Lõpuks, pärast mängurakenduse mitu korda uuesti installimist ei lähe enam kui 500 tasemeni jõudmine raisku! Jälle 5 tärni. Hehei!! 🤩😊😃👌👌👌
väga võrdlev mäng
Eilsest saadik ei saa mängu laadida 😔
Pole seda mängu 5 aastat mänginud. Olin väga põnevil, et selle uuesti leidsin, aga oh poiss, see on aeglane! Vaadake, mis on turul uut – oodake 30–40 sekundit. Sule turuaken – 40 sekundit, liikuge teisele tasemele – üks minut. Mis toimub?
Pärast uue telefoni hankimist ja kõigi andmete, rakenduste ja muu ülekandmist oli see ainus mäng, mis ei salvestanud minu kasutajanime. Saan sisse logida oma Facebooki kontoga, kuid olin Facebookiga sisse logides praegusest palju ees. Kindlasti pole rahul, sest olin varem palju ees.
Kitchen Scramble: Cooking Game سیمولیشن axv
Viimasest värskendusest alates ei pruugi millegi pildile koputamine toimida, sageli tuleb koputada selle kõrval. Mul on OnePlus 9
See on tegelikult väga hea mäng, kuid liiga palju tõrkeid. Aeg-ajalt katkes Interneti-ühendus. Oli ka aegu, mil ma lihtsalt ei saanud mängu üldse avada.
Ma ei saa seda mängu üldse mängida, taaskäivitasin selle 4 korda ja tean siiski, et see mäng õnnele väga meeldis
Kitchen Scramble: Cooking Game Simülasyon uqu
See mäng on lihtne, lihtne ja väga lõbus!
Mäng ei anna mulle võimalust midagi teenida. Ma ei saa seadmeid ega midagi. Ma tõesti armastan seda mängu, kuid see valmistab mõnikord pettumuse! Teen küsitlusi ja mul pole mõne seadme vahel valida. Näiteks blender/mikser! Isegi mitte valikut. Mis siis nüüd? Ma tean, mida teha, et asju hankida, aga kuidas ma saan, kui see pole isegi valik. Desinstallimisele mõtlemine pole Uri vastusega rahul!
Armastan, et mäng tekitab sõltuvust ja on lõbus, oleks tore, kui saaks müntidega rohkem seadmeid osta.
Mulle meeldib see mäng, kuid see ei laadi mu Androidi! Mul on seda laaditud 20 minutit ja laadib ainult muusika. Ei saa seda praegu isegi mängida, nii laastatud
Ma armastan seda mängu, kuid tundub, et ma ei saa värskendust teha. Selle tõttu olen kaotanud päevi oma igapäevaste boonuste pealt.
Pidev tõrgete tegemine ja sularaha võtmine ilma hüvesid andmata. Jah, ma värskendasin seda.
Tere, värskendasin seda mängu ja nüüd ei saa ma seda enam mängida. Ma tõesti armastan seda mängu, olen lihtsalt pettunud.
Pärast värskendamist jääb mäng rippuma. Suurendati ühe tärniga, kuna üks probleem lahenes.
Alates uusimast värskendusest on igal kohaletoimetamisel paus, retseptid ilmuvad alati, kui midagi kohaletoimetamiseks puudutan, ja seadmed lakkavad töötamast, kuni kasutan Instant Finish Boosti.
Nii et olen mänginud seda mängu sisse ja välja. Mulle tõesti meeldib see. See on väga lõbus. Minu probleem on selles, et ma ei saa preemia saamiseks videoid esitada. Seejärel installisin mängu uuesti, mõeldes, et see ei paranda seda, ja kaotasin 32 dollarit, mis mul oli. Ma ei ostnud neid, kuid teenisin need nii palju videoid vaadates.
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulatsioonmängud svmu
See on hämmastav mäng, kuid ma ei saa alustada uut taset. See laadib pidevalt. Olen värskendanud uusimale versioonile, kuid seisan endiselt silmitsi sama probleemiga
Luugid sulguvad pidevalt, kui on veel kliente, kellel on täielik kannatus!
Mulle meeldis mäng kuni viimase värskenduseni. Pärast seda pole mängida saanud. Palun paranda vead ja ma muudan oma tärnide hinnangut!